Το Φρατζολίνο

φιλοσοφία μας

Το πρώτο μας κατάστημα ιδρύθηκε το 2008.

Το μεράκι και η σκληρή δουλειά, έκαναν το επιχειρηματικό όνειρο του Βασίλη Παπαδιαμάντη πραγματικότητα, καταφέρνοντας να μετατρέψει τον απλό φούρνο σε ένα πλήρως εξελιγμένο αρτοζαχαροπλαστείο. Η αγάπη και το πάθος μας για την αρτοποιία οδήγησε στο να παντρέψουμε το παλιό με το καινούριο, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αρτοποιίας με μια άλλη προσέγγιση, με προϊόντα και γεύσεις που ανανεώνουμε συνεχώς, με εξελιγμένα μηχανήματα και σταθερή πάντα αξία την χειροποίητη αρτοποιία.

Καθημερινά επιλέγουμε φρέσκες και πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες. Απο νωρίς το βράδυ η παραγωγή μας αρχίζει με τα πρώτα κιόλας αχνιστά καρβέλια, τα ζεστά τσουρέκια και τις παραδοσιακές μας πίτες να είναι έτοιμα νωρίς το πρωί και διαθέσιμα για εσάς από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων που ικανοποιούν ξεχωριστά καθένα από εσάς, στην καλύτερη τιμή και μέσω της καλύτερης εξυπηρέτησης, πάντα με χαμόγελο.

Η εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια είναι η μεγαλύτερη πηγή για την εξέλιξη μας.

Το Φρατζολίνο - Η Ομάδα

οικογένεια μας

Η οικογένεια του Φρατζολίνο μεγαλώνει συνεχώς. Είναι η ομάδα που όλοι μαζί καταφέρνουμε να εξελιχθούμε και να μοιραστούμε το ίδιο μεράκι, την ίδια όρεξη, την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη τέχνη μας, με στόχο να δίνουμε χαρά σε εσάς τους πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη σας, η καθημερινή σας επαφή και τα χαμόγελά σας είναι η απόδειξη της εξέλιξης μας.